CUM FUNCȚIONEAZĂ

- Țineți banii la ciorap?

- Vă este frică de riscul pierderii depozitelor în bancă?

- Nu mai aveți încredere în sistemul bancar?

- Doriți o investiție sigură și garantată?

- Căutați o investiție cu profit lunar stabil?

Condo-hotel (se mai numește și apart-hotel) — un format hotelier deosebit, unic în felul său, care îi permite unei personae private de a participa la o afacere hotelieră, cu investiții mici și cu drepturi depline de co-investitor.

Astăzi, există o alternativă mult mai oportună și mai interesantă a depozitelor bancare, și anume opțiunea de investiții cu risc minim - cumpărare de camere individuale de hotel. Acest lucru nu necesită investiții mari, dar profitul obținut este mai mare decât dobânda medie plătită la depozitele bancare în valută străină.

Investițiile în camere de hotel este o varietate de investiții în imobiliare, apărută pentru prima dată în Statele Unite ale Americii și inventată de Donald Trump, care a propus o schemă similară în unul din proiectele sale. În ultimii ani, modelul de investiții în camerele de hotel au început să realizeze dezvoltatorii din mai multe țări precum Franța, Germania, Austria, Elvetia, Portugalia. Proiectele individuale sunt puse în aplicare și în Grecia, Croația, Slovenia, Albania, Israel, Maroc, Thailanda, Filipine, precum și în Rusia.

Cumpararea unei camere de hotel - o destinație de plasare foarte profitabilă și sigură a fondurilor financiare. Procurînd o cameră de hotel, investitorul, de fapt, devine unul dintre proprietarii unei afaceri de succes, sub gestionarea companiei care deține întregul complex hotelier. Mai mult decât atât, investitorul devine proprietar al unui imobil cu titlu nelocativ și cu număr separat alocat în Registrul Cadastral de Stat, care poate, la necesitate, să fie vîndut sau folosit în calitate de gaj, în cazul unui împrumut bancar.

Principalele avantaje ale investițiilor de procurare ale camerelor de hotel - pragul de preț scăzut, de la 29 999 Euro, și un randament mare. Acesta din urmă este mai mare decât cel al apartamentelor obișnuite, utilizate pentru închiriere, și poate varia de la 4% la 16% anual.

Toți experții menționează, și nivelul scăzut de risc al investitorului, și lichiditatea sporită a bunurilor cumpărate (posibilitatea de a revânzare rapidă), pentru că astfel de oferte pe piață, de obicei, sînt limitate. De asemenea, aceast tip de investiții nu are nevoie de participarea personală a investitorului în gestionarea de afaceri, în rezolvarea problemelor comerciale și administrative.

Practic, conceptul de a investi în camere de hotel este similar investițiilor în proprietăți rezidențiale supuse închirierii. Principala diferență - mai puține probleme de management, deoarece soluționarea lor este pe umerii hotelului în sine. Adică – se pot cumpăra proprietăți rezidențiale și închiria desinestătător, cu o serie de probleme permanente - cum ar fi plata la timp a chiriei, plățile la timp a facturilor de utilități comunale, grijile cu privire la starea apartamentului și altele - au nevoie permanent de timpul și participarea proprietarului. Sau – se poate cumpăra o cameră de hotel și beneficia de un venit lunar mai mare decât în cazul închirierii desinestătătoare al apartamentului, fără griji de toate lucrurile descrise mai sus.

De obicei, acest tip de proprietate este vândută complet mobilată, are un teritoriu protejat și facilități suplimentare în utilizarea comună a tuturor vizitatorilor hotelului - restaurant, piscină, locuri de parcare, saună, sală de fitness, etc. Foarte convenabil este faptul că societatea de administrare a complexului oferă proprietarilor de camere hoteliere un room service complet în timpul șederii lor la hotel. Apart Hotel-ul este un loc potrivit pentru a se caza în timpul unei vacanțe al investitorului sau la necesitatea de a trăi în țară o anumită perioadă de timp limitată (de obicei nu mai mult de 4 săptămâni într-un an) – de exemplu pentru cetățenii care lucrează peste hotare și revin acasă pentru un concediu, în fiecare an.

Condo-hotel-ul (numit și apart-hotel) este un format care combină un hotel și un condominiu. De fapt, principala caracteristică a unui Condo-hotel este modalitatea de proprietate și de management. De regulă, obiectul este un complex hotelier mare cu o infrastructură bogată: baruri, restaurante, centru spa, cameră de sport, săli de conferințe și altele. Acest hotel este administrat de un singur operator, dar camerele nu aparțin unui investitor mare, ci mai multor proprietari privați.

Investitorii care cumpară în proprietate camere de hotel (apartamente), sunt lipsiți de orice griji pentru managementul proprietatii lor. Toate funcțiile de management și control le preia proprietarul clădirii - o societate de administrare profesionistă, care are propriul departament de marketing și promovează hotel-ul ca un tot întreg. Societatea de administrare, de obicei, lucreaza cu operatorii de turism leaderi internaționali pentru a oferi un grad de ocupare ridicat al hotelului, care garantează proprietarului camerei de hotel o chirie și un profit permanent. Întregul complex este promovat sub același brand.

Avantajul incontestabil ale unor astfel de investiții este protecția de riscuri. În general, camerele de hotel în complexele hoteliere dau dovadă de un nivel permanent ale cererii pe tot parcursul anului, iar proprietarii nu sînt nevoiți să caute chiriași desinestătător. Așa cum nu este nevoie de a face reparații curente sau, să zicem, de a schimba becul din baie.

Există cel puțin două opțiuni pentru distribuirea profiturilor din închirierea de camere de hotel, aflate în proprietate privată: în primul operatorul de hotel plătește proprietarului un profit garantat lunar, reieșind din calculele de la 4% anual, din valoarea investiției, pe durata contractului, indiferent de profitul real obținut și indiferent de existența sau lipsa unui profit atribuită camerei de hotel anume; sau proprietarul nu primește dividende garantate, dar lui îî revine de la 30% la 35% din veniturile din valoarea de chirie (volumul de fonduri primite de la vânzarea camerei de hotel), sau de la 70% la 75% din profiturile nete obținute din vânzarea camerei de hotel.

Avantaje incontestabile pentru proprietarii privați a unei camere de hotel, este ca ei beneficiază de un apartament gata, cu finisare interioară, set complet de electrocasnice, mobilier, și toate acestea – ca beneficiar al serviciilor de 3-4 stele, care se oferă proprietarilor, la același nivel de service cu oaspeții hotelului. De asemenea, proprietarul camerei de hotel poate locui, în confortul camerei sale proprii, pentru o anumită perioadă de timp, de obicei de la două până la patru săptămîni pe an.

Principalele avantaje ale acestor investiții specialiștii în development le consideră nivelul scăzut de risc și randamentul garantat al investițiilor.


Actualmente, investitorii au posibilitatea de a-și plasa capitalul în primul condo-hotel din Republica Moldova - hotelul Cosmos.

Hotelul COSMOS pentru investitori este:

  • Investiție sigură imobiliară, cu posibilitatea, în orice moment, de a o vinde, schimba sau gaja

  • Venit garantat de pînă la 16% anual din valoarea imobilului cumpărat, în Euro

  • Înmatriculare în Registrul de Stat (cadastru) al bunurilor imobiliare, a camerei de hotel cumpărate

  • Utilizarea gratuită a camerei de hotel cumpărate de către proprietar pînă la 28 de zile în an (inclusiv cazare și menaj)

  • Lipsa oricăror cheltuieli după cumpărare - toate costurile de întreținere, reparații etc. sunt achitate de Compania de Management

  • Reducere permanentă de pînă la 20% pentru proprietarii de camere în hotel pentru toate serviciile complexului hotelier

  • Cumpărătorul plătește o dată și pentru totdeauna, devine proprietarul camerei în hotel și primește un venit lunar în Euro

Aflați mai multe ...

Ce este hotel COSMOS         Amplasare         Pentru cine este

Ce este hotel COSMOS

- Investiție sigură imobiliară, cu posibilitatea, în orice moment, de a o vinde, schimba sau gaja

- Venit garantat de pînă la 16% anual din valoarea imobilului cumpărat, în Euro

- Înmatriculare în Registrul de Stat (cadastru) al bunurilor imobiliare, a camerei de hotel cumpărate

- Utilizarea gratuită a camerei de hotel cumpărate de către proprietar pînă la 28 de zile pe an (inclusiv cazare și menaj)

- Lipsa oricăror cheltuieli după cumpărare - toate costurile de întreținere, reparații etc. sunt achitate de Compania de Management

- Reducere permanentă de pînă la 20% pentru proprietarii de camere în hotel pentru toate serviciile complexului hotelier

- Cumpărătorul plătește o dată și pentru totdeauna, devine proprietarul camerei în hotel și primește un venit lunar în Euro

Aflați mai multe ...

Pentru cine este

- Cetățeni moldoveni, care muncesc peste hotarele republicii și vin acasă în concediu anual, care au nevoie de un loc de trai pentru o perioadă de până la 28 de zile în an, iar restul timpului își doresc să câștige venituri din imobilul aflat în proprietate

- Persoanele dezamăgite în bănci, care nu sunt siguri de siguranța depozitelor sale bancare și nu doresc să păstreze banii sub saltea - Investitori cu așteptări de venituri din sumele investite, comparabile cu veniturile unui depozit bancar, dar cu un nivel de securitate maxim ale investițiilor sale.

- Investitorii imobiliari, care doresc să dețină proprietăți și să beneficieze de un venit permanent garantat lunar, dar care nu vor să se obosească de grijile cotidiene legate de chiria desinestătătoare a imobilului

- Oamenii de afaceri de peste hotare sau din regiuni, care vizitează orașul Chișinău, pentru o perioadă de 2-3 zile lunar, dar nu mai mult de 28 de zile pe an, și doresc să dețină proprietăți imobiliare, care generează venituri lunare permanente în perioada rămasă

- Oameni de afaceri și investitori pentru venituri suplimentare

Aflați mai multe ...

Dacă aveți orice întrebări?

PROGRAME VENITURI

La alegerea Dumneavoastră sunt propuse trei programe de venituri diferite,
care Vă vor satisface în totalitate așteptările.

ALEGEȚI PROGRAMUL DE VENITURI

+373 68 - 818 - 818
Solicită un apel
Departament vânzări
+373 60-577-866     +373 60-577-255
Program lucru: Luni - Vineri 10.00 - 17.00
Sediu vînzări: Moldova, or. Chișinău, piața C. Negruzzi 2 Hotel COSMOS, etaj 14, oficiu 1402
Formular de comandă callback. Toate câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.