Demo Image
 • Lucrați permanent peste hotarele Republicii Moldova ?
 • Vizitați Moldova în timpul concediului, pentru o perioadă de maxim 4 săptămîni pe an ?
 • Sînteți în căutarea unei investiții garantate cu un venit lunar permanent ?

Cumpărați o cameră de hotel de nivel 3 stele, în care veți putea locui absolut GRATIS pînă la 4 săptămîni pe an, la alegerea Dumneavoastră, cu toate serviciile hoteliere incluse, iar restul timpului, Dumneavoastră veți beneficia de un profit permanent – pînă la 16% anual din suma investită, în Euro, cu achitare lunară.

Află mai mult ...

Demo Image
 • Nu mai aveți încredere în băncile din Moldova ?
 • Nu doriți să puneți banii la ciorap, doriți ca banii Dumneavoastră să lucreze ?
 • Sînteți în căutarea unei investiții garantate cu un venit lunar permanent ?

Cumpărați o cameră de hotel de nivel 3 stele, pe care o veți putea oricînd vinde, pune în gaj sau schimba, și care Vă va aduce un profit lunar permanent egal sau chiar mai mare decît un depozit bancar în valută - pînă la 16% anual din suma investită, în Euro, cu achitare lunară.

Află mai mult ...

Demo Image
 • Doriți să investiți în imobile cu închirierea lor ulterioară ?
 • Nu doriți să aveți griji legate de căutarea unui chiriaș de bună credință, de incasarea la timp a plății pentru chirie, de achitarea plăților comunale și alte dureri de cap ?
 • Doriți să deveniți proprietarul unui imobil, care Vă va aduce un venit lunar permanent garantat, fără cheltuieli și griji adiționale ?

Deveniți proprietarul unei camere de hotel de nivel 3 stele, în complexul hotelier gestionat de profesioniști în domeniu, care Vă garantează un profit lunar de un nivel mai înalt decît profiturile obținute în cazul închirierii desinestătătoare a imobilelor - pînă la 16% anual din suma investită, în Euro, în dependență de Programul de venituri, ales de Dumneavoastră, cu achitare lunară.

Află mai mult ...

Demo Image
 • Locuiți și activați permanent în unul din raioanele Republicii Moldova ?
 • Vizitați orașul Chișinău în scopuri de servici, pentru o perioadă de maxim 2-3 zile în fiecare lună ?
 • Sînteți în căutarea unei investiții garantate, cu un venit lunar permanent ?

Cumpărați o cameră de hotel de nivel 3 stele, în care veți putea locui absolut GRATIS 2-3 zile în fiecare lună sau maxim 28 zile anual, la alegerea Dumneavoastră, cu toate serviciile hoteliere incluse, iar restul timpului Dumneavoastră veți beneficia de un profit permanent - pînă la 16% anual din suma investită, în Euro, cu achitare lunară.

Află mai mult ...


Demo Image

Condo-hotele - una dintre cele mai recente tendințe de pe piața imobiliară.

Vă propunem să deveniți proprietarul uneia dintre cele 368 camere ale Hotel-ului COSMOS.

COSMOS Hotel – este reprezentat prin camere de hotel elegante, decorate și dotate "la cheie" de nivel 3 stele, situat in inima capitalei Moldovei – orașul Chișinău.

Datorită unei experiențe de ani de zile al companiei-proprietar a clădirii și operatorului de servicii hoteliere, Dumneavoastră nu va trebui să lucrați cu chiriașii sau să aveți grijă de starea tehnică a camerei de hotel, proprietatea Dumneavoastră - pur și simplu veți beneficia de venituri permanente - pînă la 16% anual în Euro, cu achitare lunară.

Banii investiți în imobiliare, sunt protejați de inflație și generează venituri permanente.

Cumpărînd una sau mai multe camere în Hotelul COSMOS, deveniți nu doar un investitor și proprietar al uni imobil, dar deveniți un co-proprietar al afacerii hoteliere.

Toate costurile, inclusiv cele de redecorare și reparații cosmetice – sunt plătite de compania, proprietarul clădirii și operatorul hotelului.

Una sau mai multe camere hoteliere pot fi procurate cu achitare integrală sau în rate, cu achitare până la 01 noiembrie 2018. Oferta este valabilă atît pentru persoane juridice cît și pentru persoane fizice.

Aflați mai multe ...

Ce este hotel COSMOS         Amplasare         Pentru cine este

Ce este hotel COSMOS

- Investiție sigură imobiliară, cu posibilitatea, în orice moment, de a o vinde, schimba sau gaja

- Venit garantat de pînă la 16% anual din valoarea imobilului cumpărat, în Euro

- Înmatriculare în Registrul de Stat (cadastru) al bunurilor imobiliare, a camerei de hotel cumpărate

- Utilizarea gratuită a camerei de hotel cumpărate de către proprietar pînă la 28 de zile pe an (inclusiv cazare și menaj)

- Lipsa oricăror cheltuieli după cumpărare - toate costurile de întreținere, reparații etc. sunt achitate de Compania de Management

- Reducere permanentă de pînă la 20% pentru proprietarii de camere în hotel pentru toate serviciile complexului hotelier

- Cumpărătorul plătește o dată și pentru totdeauna, devine proprietarul camerei în hotel și primește un venit lunar în Euro

Aflați mai multe ...

Pentru cine este

- Cetățeni moldoveni, care muncesc peste hotarele republicii și vin acasă în concediu anual, care au nevoie de un loc de trai pentru o perioadă de până la 28 de zile în an, iar restul timpului își doresc să câștige venituri din imobilul aflat în proprietate

- Persoanele dezamăgite în bănci, care nu sunt siguri de siguranța depozitelor sale bancare și nu doresc să păstreze banii sub saltea - Investitori cu așteptări de venituri din sumele investite, comparabile cu veniturile unui depozit bancar, dar cu un nivel de securitate maxim ale investițiilor sale.

- Investitorii imobiliari, care doresc să dețină proprietăți și să beneficieze de un venit permanent garantat lunar, dar care nu vor să se obosească de grijile cotidiene legate de chiria desinestătătoare a imobilului

- Oamenii de afaceri de peste hotare sau din regiuni, care vizitează orașul Chișinău, pentru o perioadă de 2-3 zile lunar, dar nu mai mult de 28 de zile pe an, și doresc să dețină proprietăți imobiliare, care generează venituri lunare permanente în perioada rămasă

- Oameni de afaceri și investitori pentru venituri suplimentare

Aflați mai multe ...

Dacă aveți orice întrebări?

CAMERA DE HOTEL PE CARE DORIȚI SĂ O CUMPĂRAȚI

ALEGEȚI CAMERA DE HOTEL

PROGRAME VENITURI

La alegerea Dumneavoastră sunt propuse trei programe de venituri diferite,
care Vă vor satisface în totalitate așteptările.

ALEGEȚI PROGRAMUL DE VENITURI

+373 68 - 818 - 818
Solicită un apel
Departament vânzări
+373 60-577-866     +373 60-577-255
Program lucru: Luni - Vineri 10.00 - 17.00
Sediu vînzări: Moldova, or. Chișinău, piața C. Negruzzi 2 Hotel COSMOS, etaj 14, oficiu 1402
Formular de comandă callback. Toate câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.