DESCRIERE HOTEL COSMOS

Noi le oferim investitorilor o oportunitate unică de a cumpăra o cameră de hotel într-o clădire existentă, construită deja, care va fi renovată în cei mai restrînși termeni și va deveni o perlă unică a pieței hoteliere din Moldova și Europa de Est.

Localizarea unicată (centrul orașului Chișinău - capitala Republicii Moldova) pe artera centrală a orașului, cu acces la una dintre cele mai vechi piețe ale capitalei (piața Constantin Negruzzi), la doar 20 minute de mers pe jos din centrul istoric al orașului, la doar 5 minute de mers pe jos de la Gara Feroviară Centrală și doar 11 km (15 minute cu taxiul) de la Aeroportul Internațional Chișinău, Acesta confirmă nu numai valoarea investiției, dar, de asemenea, atractivitatea deosebita a hotelului COSMOS pentru oaspeții orașului Chișinăui.

Pe o suprafață de 21 000 de metri pătrați a hotelului vor fi amplasate 368 camere de hotel, de diferite tipuri, un centru de fitness, săli de conferințe, salon de infrumusețare, restaurant, o cafenea unică cu vedere panoramică - SKY la etajul 22, camera de păstrare, safeuri, galerie de boutique-uri, centru de birouri.

De asemenea, oaspeții și vizitatorii hotelului vor beneficia de o gamă completă de servicii traditional hoteliere, precum Servicii de menaj, lenjerie de pat mereu proaspătă, posibilitate de comandă mîncare direct în cameră, minibar, comandă de bilete de avion și taxi. Oaspeții hotelului vor beneficia de serviciile unei parcări Open Air cu pază 24 ore.

În cadrul hotelului COSMOS se presupun opt tipuri de camere: Standard, Single, Double, Double Superior, Twin, Suite, Superior Suite și Executive Suite. Camerele vor avea o suprafață de la 17 la 76 metri pătrați. Toate camerele vor fi minim reprezentate prin antreu, baie și zona de living. Fiecare cameră va fi dotată cu tot necesarul pentru un sejur confortabil.

Toate tipurile de camere vor avea configurația maxim confortabilă. Acest lucru va face camera pretabilă pentru sejururi scurte și îndelungate. Stilul general al finisărilor interioare este determinat din necesitatea de a crea o imagine mai universală.


Vă prezentăm complexul hotelier renovat COSMOS, care va beneficia de un design și o arhitectură moderne, asigurînd un nivel înalt de confort și funcționalitate pentru a oaspeții săi.

În hotelul renovat, vom oferi o gamă largă de servicii pentru oaspeții noștri.

Pentru confortul clienților hotelului se vor oferi:


CAMERE DE HOTEL

368 camere elegante de nivel Hotel European de 3 stele, cu finisare și dotare completă, cu mobilier, electrocasnice și accesorii, concepute pentru un sejur confortabil al oaspeților:

STANDARD - camere confortabile de dimensiuni democratice, pentru un sejur confortabil pretabil unei persoane , la cel mai bun preț din piață

SINGLE - camere confortabile de dimensiuni generoase, pentru un sejur confortabil pretabil unei persoane. Interiorul select creează o atmosferă de confort pentru o muncă rodnică sau o vacanță lipsita de griji

DOUBLE - camere pretabile pentru șederea confortabilă a două persoane, ideală pentru cupluri de turiști

DOUBLE SUPERIOR - camere studio pretabile pentru cupluri și oaspeții care combină călătoriile cu munca și preferă să se simtă ca acasă

TWIN - camere confortabile pentru cazarea separată a două persoane, aflate în excursie, în deplasare de servici sau în vacanță

EXECUTIVE SUITE – apartamente de trei camere, care presupun un living spatios si doua dormitoare confortabile, cu baie privată fiecare. Frumusețea peisajului deschis spre una dintre piețele centrale ale capitalei si designul clasic, va permite cazarea oaspeților la cel mai înalt nivel de confort.

SUITE - camerele presupun un living democratic și confortabil, suplimentat cu un dormitor separat, cu vederi uimitoare ale capitalei, baia fiind dotată cu cadă

SUPERIOR SUITE – apartamente dotate cu un living spatios si un dormitor confortabil, cu vederi panoramice uimitoare ale capitalei, care vor predispune oaspeții spre o activitate productivă sau o vacanță lipsită de griji.


RESTAURANTE

Restaurantul COSMOS va oferi oaspeților săi posibilitatea de a efectua o călătorie gastronomică prin cele mai deosebite specialități ale bucătăriei europene, cu o combinație extraordinară a ospitalității dar și a deliciilor culinare din Moldova.

Laitmotivul restaurantului sunt preparatele din bucătăria internațională, prin îmbinarea reușită a ingredientelor preferate de gurmanzii gastronomici din întreaga lume.

Design-ul clasic și serviciile impecabile, vor permite fiecărui oaspete să se simtă ales, printre cei peste 300 de vizitatori prosibili ai restaurantului.

Noi le vom propune oaspeților noștri ca, fiecare dimineață, să fie întimpinată în atmosfera confortabilă a restaurantului, cu un mic dejun servit special în regim de bufet suedez, care va combina armonios produsele naturale și o gamă largă de băuturi calde, sucuri proaspete, și deserturi incredibil de delicioase.


SKY CAFE

Cafeneaua panoramică SKY, cu vederi impresionante ale Chișinăului, poziționată la o înălțime de 70 de metri nu le va permite să se plictisească chiar și celor mai aventuroși vizitatori. Aranjamentul unic al meselor pentru oaspeți, datorită căruia fiecare va putea admira orașul prin o vedere deosebită de la înălțimea norilor, muzica live și rafinamentul meniului propus va purta gîndurile vizitatorului departe de realitatea cotidiană.


COSMOS CONVENTION CENTER

Varietatea diversificată de spații publice și săli de conferințe, concepute conform standardelor actuale, cu echipamente de ultimă generație, personal profesionist cu ani de experiență în planificarea și organizarea evenimentelor, vor face ca, COSMOS Convention Center să devină un loc excelent pentru evenimentele de afaceri sau pentru sărbătorile de orice tip și amploare.

Vom oferi clienților noștri servicii de înaltă clasă și flexibilitate, în organizarea spațiilor, pentru ca evenimentele realizate în COSMOS Convention Center să fie de succes.

Cele trei săli modulare pentru evenimente, suplimentate cu 3 săli de conferințe, concepute pentru posibilitatea de realizare a pînă la 7 evenimente simultane, cu pînă la 500 de participanți, vor permite organizarea oricărui eveniment la cel mai înalt nivel.


FITNESS

În sala noastră de fitness oaspeții hotelului vor găsi tot ce este necesar pentru programele de recreere sportive, indiferent de ziua săptămânii și ora zilei, și în conformitate cu cele mai înalte standarde ale industriei de fitness.

PISCINĂ

Pentru confortul clienților noștri, pe teritoriul complexului hotelier va fi o piscină Open Air cu șezlonguri și parasolare. Oaspeții noștri se vor bucura de petrecerea timpului lîngă apă pe parcursul zilelor însorite, chiar pe teriotriul hotel-ului, bucurîndu-se de o vedere spre una dintre cele mai vechi zone ale orașului.

SPA & BEAUTY

Serviciile unui SPA-complex modern și a salonului de frumusețe a hotelului va oferi oaspeților săi numeroase tratamente și relaxare într-o atmosferă de armonie și liniște. Interioarele noastre vor combina stilistica tendințelor de design european clasic și modern.

OFFICES & RETAIL

Birourile si spatiile comerciale amplasate în incinta Hotel-ului COSMOS vor satisface necesităților clienților noștri, fără a fi necesară vizitarea altor locații, iar a galeria de boutique-uri va atrage atenția și va satisfice cerințele vizitatorilor și ale oaspeților hotelului, fie că se va necesita închirierea unui autoturism sau dorința de a cumpăra suveniruri locale.

Ce este hotel COSMOS         Amplasare         Pentru cine este

Ce este hotel COSMOS

- Investiție sigură imobiliară, cu posibilitatea, în orice moment, de a o vinde, schimba sau gaja

- Venit garantat de pînă la 16% anual din valoarea imobilului cumpărat, în Euro

- Înmatriculare în Registrul de Stat (cadastru) al bunurilor imobiliare, a camerei de hotel cumpărate

- Utilizarea gratuită a camerei de hotel cumpărate de către proprietar pînă la 28 de zile pe an (inclusiv cazare și menaj)

- Lipsa oricăror cheltuieli după cumpărare - toate costurile de întreținere, reparații etc. sunt achitate de Compania de Management

- Reducere permanentă de pînă la 20% pentru proprietarii de camere în hotel pentru toate serviciile complexului hotelier

- Cumpărătorul plătește o dată și pentru totdeauna, devine proprietarul camerei în hotel și primește un venit lunar în Euro

Aflați mai multe ...

Pentru cine este

- Cetățeni moldoveni, care muncesc peste hotarele republicii și vin acasă în concediu anual, care au nevoie de un loc de trai pentru o perioadă de până la 28 de zile în an, iar restul timpului își doresc să câștige venituri din imobilul aflat în proprietate

- Persoanele dezamăgite în bănci, care nu sunt siguri de siguranța depozitelor sale bancare și nu doresc să păstreze banii sub saltea - Investitori cu așteptări de venituri din sumele investite, comparabile cu veniturile unui depozit bancar, dar cu un nivel de securitate maxim ale investițiilor sale.

- Investitorii imobiliari, care doresc să dețină proprietăți și să beneficieze de un venit permanent garantat lunar, dar care nu vor să se obosească de grijile cotidiene legate de chiria desinestătătoare a imobilului

- Oamenii de afaceri de peste hotare sau din regiuni, care vizitează orașul Chișinău, pentru o perioadă de 2-3 zile lunar, dar nu mai mult de 28 de zile pe an, și doresc să dețină proprietăți imobiliare, care generează venituri lunare permanente în perioada rămasă

- Oameni de afaceri și investitori pentru venituri suplimentare

Aflați mai multe ...

Dacă aveți orice întrebări?

PROGRAME VENITURI

La alegerea Dumneavoastră sunt propuse trei programe de venituri diferite,
care Vă vor satisface în totalitate așteptările.

ALEGEȚI PROGRAMUL DE VENITURI

+373 68 - 818 - 818
Solicită un apel
Departament vânzări
+373 60-577-866     +373 60-577-255
Program lucru: Luni - Vineri 10.00 - 17.00
Sediu vînzări: Moldova, or. Chișinău, piața C. Negruzzi 2 Hotel COSMOS, etaj 14, oficiu 1402
Formular de comandă callback. Toate câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.